Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Ανέμελα παιχνίδια με τα τρία τους παιδιά στους βασιλικούς κήπους!

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Ανέμελα παιχνίδια με τα τρία τους παιδιά στους βασιλικούς κήπους! | tlife.gr

Μπορεί τα πριγκιπικά καθήκοντα του William και της Kate Middleton να είναι πολλά, το αγαπημένο ζευγάρι όμως των Βρετανών δείχνει να βάζει πρώτα και πάνω από όλα τα παιδιά του. Έτσι, ο πρίγκιπας William και ηγ αγαπημένη του Kate Middleton βρέθηκαν με τα τρία αγγελούδια τους: τον George, την Charlotte και τον Louis στους βασιλικούς κήπους στο Τσέλσι και τα παιχνίδια δεν είχαν τέλος.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της Kate να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στα θέματα του περιβάλλοντος, όλη η οικογένεια βρέθηκε στη φύση, με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά να τρέχουν και να παίζουν ξυπόλυτα στους κήπους του «Royal Horticultural Society (RHS)», ενόψει και του Chelsea Flower Show.

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας και η οικογένειά του διασκεδάζουν σαν απλοί κοινοί θνητοί, έχοντας φυσικά κοντά τους τον βασιλικό φωτογράφο, που φρόντισε να εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τα social media του παλατιού. Ο George και η Charlotte μάλιστα, τρέχουν και παίζουν ξυπόλητοι, ενώ ο μικρός Louis κάνει κούνια με την βοήθεια των γονιών του.

Η συγκεκριμένη κίνηση του ζευγαριού, έχει να κάνει μάλιστα, με το γενικότερο προφίλ που προσπαθούν να περάσουν στους Βρετανούς, μακριά από το αυστηρό πρωτόκολλο και δείχνοντας την πιο ανθρώπινη και φιλική πλευρά της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως σίγουρα τις εντυπώσεις έκλεψε ο μόλις ενός έτους Louis που μοιάζει πολύ στον μεγάλο του αδελφό, τον πρίγκιπα George!

READ more