Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Στις 5 Ιουλίου η βάφτιση της κόρης τους! Όλες οι λεπτομέρειες!

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως άλλωστε και η βάφτιση του πρίγκιπα George θα τελεστεί η βάφτιση της μικρής Charlotte Eizabeth Diana. Η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge θα λάβει επίσημα το όνομά της σε ηλικία μόλις δύο μηνών στην εκκλησία St Mary Magdalene κοντά στην βασιλική κατοικία στο Sandringham στις 5 Ιουλίου.

Η επιλογή του μέρους αυτού – που είναι πολύ περισσότερο “ταπεινό” σε σχέση με τον ναό Chapes Royal όπου βαφτίστηκε ο George- έγινε από τον πρίγκιπα William και τη σύζυγό του Kate Middleton όχι μόνο για το γεγονός ότι βρίσκεται τόσο κοντά σε μία από τις κατοικίες της βασιλικής οικογένειας αλλά και για έναν βαθύτερο συγκινητικό λόγο. Εκεί είχε βαφτιστεί η Λαίδη Diana, το όνομα της οποίας θα δοθεί ως τρίτο και στην μικρή πριγκίπισσα.

Μπορεί να μην ανακοινώθηκαν ακόμα από τους εκπροσώπους Τύπου του ζευγαριού τα ονόματα των νονών της μικρής Charlotte, αλλά σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων οι πιο πιθανοί πνευματικοί γονείς της πριγκίπισσας να είναι οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία.

Την βάφτιση θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby, ενώ η μικρή Charlotte θα φορά ακριβώς το ίδιο βαφτιστικό φόρεμα που είχε φορέσει και ο γιος του ζευγαριού στη βάφτισή του.


Ο πρίγκιπας George στη βάφτισή του.

Η οικογένεια του πρίγκιπα William ζει στην βασιλική κατοικία της περιοχής Norfolk από την στιγμή που η μικρή Charlotte βγήκε από το μαιευτήριο. Ο πρίγκιπας William θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ως πιλότος αεροσκάφους για τη διακομιδή ασθενών στα τέλη Ιουνίου ενώ η Kate Middleton δεν θα βιαστεί να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά της ως Δούκισσα του Cambridge πριν το φθινόπωρο.

Read More

And More