Πρίγκιπας William – Kate: Στην πρεμιέρα του James Bond μαζί με τον Harry!

O διασημότερος κατάσκοπος της Βρετανίας, ο James Bond, επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με το «Spectre», την 24η αποστολή του στον κινηματογράφο, η avant premiere του οποίου πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα στο Λονδίνο, με την παρουσία πολλών μελών της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας William, η σύζυγός του Kate και ο αδελφός του πρίγκιπας Harry παρέστησαν στη λαμπερή εκδήλωση που έγινε στο Royal Albert Hall.

Η ταινία προβάλλεται την ίδια στιγμή σε εκατοντάδες κινηματογράφους στη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Οι κριτικοί έχουν υποδεχθεί το Spectre του σκηνοθέτη Sam Mendes με ενθουσιασμό, όπου τον θρυλικό 007 ενσαρκώνει για τέταρτη φορά ο Βρετανός ηθοποιός Daniel Craig, ηλικίας 47 ετών, μετά το Casino Royale (2006), το Quantum of Solace (2008) και το Skyfall (2012).

«Ανυπομονούσα για τη στιγμή που το κοινό θα έβλεπε την ταινία. Σιχαίνομαι να με βλέπω στην οθόνη, όμως λατρεύω να υποδύομαι τον Τζέιμς Μποντ» δήλωσε ο Daniel Craig κατά την άφιξή του στην εκδήλωση, προτού ποζάρει μεταξύ των συμπρωταγωνιστριών του, της Monica Bellucci και της Λεά Σεϊντού, προς τέρψιν των φωτογράφων.

«Είναι απίστευτο που αποτελώ μέρος της παράδοσης» υπογράμμισε η Monica Bellucci, 51 ετών, που ενσαρκώνει την Λούσι Σκιάρα, την χήρα ενός διάσημου εγκληματία.

Read More

And More