Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πέρασαν 54 χρόνια από τη γέννησή της! Οι καλύτερες στιγμές με τους γιους της

Όλο το παλάτι θυμάται με αγάπη και πόνο την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η πριγκίπισσα της καρδιάς, όπως την έλεγαν, με την τρελή αδυναμία στα παιδιά της William και Harry, έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την Αγγλία.

Χθες, όμως, 1 Ιουλίου, επικράτησε κλίμα συγκίνησης στο παλάτι, αφού συμπληρώνονται 54 χρόνια από τη γέννησή της Και αν δεν είχε σκοτωθεί σε εκείνο το τραγικό δυστύχημα, η Νταϊάνα θα γιόρταζε και θα ετοιμαζόταν για τη βάφτιση της εγγονής της, της μικρής Charlotte Elizabeth Diane.

src=/files/Image/NEWS/2012/AUGOUSTOS/30-08/2.jpg

Η πριγκίπισσα είχε καταφέρει να μπει στην καρδιά όλων με το αληθινό και ζεστό χαμόγελό της, αλλά και υψώνοντας το ανάστημά της απέναντι στους κανόνες του παλατιού.

Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι, το φιλανθρωπικό της έργο μεγάλο και η αγάπη της για τους ανθρώπους δεν είχε τέλος. Πάντα είχε ένα γλυκό χαμόγελο για όλους και ήταν ίσως μια από τις λίγες παρουσίες του παλατιού που άφησαν για λίγο το lifestyle για να ασχοληθούν με το φιλανθρωπικό έργο.

Μεγάλη αδυναμία της Νταϊάνα, όμως, ήταν οι δυο γιοι της William και Harry, που με τον ερχομό τους, της άλλαξαν τη ζωή. Ο πρίγκιπας William που ήταν και ο πρωτότοκος γιος της ήρθε στον κόσμο στις 21 Ιουνίου του 1982, ενώ ο άτακτος Harry γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984. Μάλιστα ο Κάρολος εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του στη γέννηση του δεύτερου γιου του γιατί επιθυμούσε κόρη.

Η Νταϊάνα, όμως, το μόνο που ήθελε ήταν τα παιδιά της να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα ακολουθώντας τα όνειρά τους μακριά από τα βασιλικά “πρέπει”.

Read More

And More