Πριγκίπισσα Σαρλίν: Φουντώνουν οι φήμες ότι έφυγε ξανά από το Μονακό

Μετά από μήνες απουσίας, η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό, στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, και των δίδυμων παιδιών τους. Η πριγκίπισσα είχε μείνει στη Νότια Αφρική για οκτώ μήνες «για λόγους υγείας», όπως είχε γραφτεί και είχε επιβεβαιώσει το Παλάτι.

Πολλά δημοσιεύματα όμως στον διεθνή Τύπο έχουν άλλη άποψη για το συμβαίνει με την πριγκίπισσα Σαρλίν και τον σύζυγό της…

Οι πληροφορίες την θέλουν να είναι ιδιαίτερα θλιμμένη και να έχει εγκαταλείψει και πάλι το Μονακό.

 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, όπως αναφέρει το αυστραλιανό περιοδικό «Who», σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια της Γαλλίας στις 21 Μαρτίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για τον προορισμό της, ούτε για το πότε πρόκειται να επιστρέψει στο πριγκιπάτο.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν προσβλήθηκε από σοβαρή λοίμωξη ενώ βρίσκονταν στη Νότια Αφρική, και δεν της επιτρεπόταν να επιστρέψει. Μήνες μετά – τον Νοέμβριο – η πριγκίπισσα επέτρεψε στο Μονακό, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ψυχικά και σωματικά εξαντλημένη και ως εκ τούτου έμεινε προσωρινά σε πολυτελή ελβετική κλινική προκειμένου να αναρρώσει.

Read More

And More