Πρόεδρος για μία μέρα, γίνεται ο Γρηγόρης !

Πρόεδρος για μία μέρα ή μάλλον για μία νύχτα γίνεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ! Οχι, όχι δεν κατεβαίνει στην πολιτική (το οποίο είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, το έχει δηλώσει κατά καιρούς…) αλλά βάζει υποψηφιότητα για… πρόεδρος του “Ομορφου κόσμου”, αν τα καταφέρει φυσικά να νικήσει τον ανταγωνισμό, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από σκληρός !

Ναι, το ταξίδι του Γρηγόρη ανά τον κόσμο συνεχίζεται και από την αποψινή εκπομπή θα δούμε να παρελαύνουν πρόεδροι, πολλοί πρόεδροι παντώς… τύπου !

Στο αποψινό ταξίδι ,λοιπόν, ο παρουσιαστής συναντά έναν πρόεδρο που τον τελευταίο καιρό έχει κλέψει τις εντυπώσεις και δεν είναι άλλος από τον… «Μάρκο Βασιλιά», της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Mega, Κώστα Κόκλα, ενώ μαθαίνει τις τεχνικές του σωστού αρμέγματος από έναν ειδικό, τον πρόεδρο αρμέγματος… προβάτων στο Σκεπάρι Τρικάλων.

Στην Καρδίτσα, μιλά με τον πρόεδρο των παρκαδόρων και ραπάρει με τον πρόεδρο του fan club του συγκροτήματος Going Through. Στα Τρίκαλα, μπλέκεται στην… άτυπη «μάχη μεταξύ του πρόεδρου των καφενείων και του πρόεδρου των καφετεριών της πόλης.

Τέλος, γνωρίζει τον έλληνα πρόεδρο των ταξί-ποδηλάτων στο Μόναχο και φεύγει για την Κρήτη για να συναντήσει τον πρόεδρο… «καμακιών» του νησιού!

Read More

And More