Πρώην παίκτης reality μπήκε φυλακή και περιγράφει την εμπειρία του

Ο γνωστός πρώην παίκτης reality τραγουδιού, Κώστας Κούντος, που σήμερα ζει στο Λονδίνο και πρόκειται τον Ιούνιο να κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, μίλησε για την εμπειρία του στη φυλακή. Πότε τον συνέλαβαν, πότε μπήκε στη φυλακή και πόσο καιρό έμεινε εκεί…

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Super Star: ”Μπήκα φυλακή, κανονικά. Τα Διαβατά τα ξέρεις; Είναι η φυλακή της Θεσσαλονίκης. Την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί με παίρνουν τηλέφωνο, ήταν ένα σταθερό που δεν γνώριζα και το σήκωσα. Τελικά με καλούσαν από το αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης. Μου λέει ο αστυνομικός ”μπορείς να περάσεις από εδώ γιατί υπάρχει ένα θέμα;” Πήγα, γιατί ξέρεις, εγώ, από όσα θυμάμαι δεν έχω πειράξει κανέναν άνθρωπο, είμαι καλό παιδάκι. Με το πήγα, μου λένε ”ήρθες; Ωραία! Πάρε τις χειροπέδες.” Τέλος πάντων αυτός είχε ένα χαρτί το οποίο ήταν απόφαση εισαγγελέα και έλεγε ότι πρέπει να με βρουν και να με οδηγήσουν σ’ εκείνον την επόμενη μέρα, γιατί είχα καταδικαστεί σε 15 μήνες φυλάκιση ερήμην μου για μια υπόθεση του 2002.

Έμαθα ότι ήταν για ένα αυτοκίνητο που είχα νοικιάσει εγώ το 2002, το οποίο όταν το επέστρεψα διαφώνησα μαζί του στα χρήματα και το άφησα κι έφυγα, χωρίς να μου έχει δώσει αυτός χαρτί παράδοσης. Αυτός λοιπόν, δήλωσε ότι εγώ κράτησα τ’ αμάξι 1,5-2 χρόνια και ότι το επέστρεψα με φθορές. Το μηνυτήριο πήγε σπίτι κι εγώ είχα αλλάξει διεύθυνση, δεν το είδα ποτέ και δικάστηκα ερήμην μου σε 15 μήνες φυλακή. Γνώρισα ανθρώπους που δεν πίστευα ποτέ ότι θα γνωρίσω, άτομα που θεωρούν τόσο φυσιολογικό να βρίσκονται στις φυλακές. Τελικά εγώ έμεινα μία εβδομάδα… Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή την ιστορία γιατί τώρα κατάλαβα πραγματικά τι είναι να σου στερούν την ελευθερία σου.”

Ο Κώστας γνώρισε μια κοπέλα από το Λονδίνο πέρσι και το καλοκαίρι, θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι, αλλά δεν θα παντρευτούν. Τώρα πια ζει στο Λονδίνο, θέλει να βιώσει την πατρότητα και να σταθεί δίπλα στο παιδί του.

”Μετακόμισα γιατί έγω σιχαθεί αυτόν τον τόπο. Δεν μπορώ την μιζέρια, την ανασφάλεια, όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν αυτό το διάστημα εδώ. Δεν μου ταιριάζουν. Έχω κάνει ένα δικό μου συγκρότημα και το καλοκαίρι μάλλον θα είμαστε εδώ… Τον Ιούνιο θα γίνω μπαμπάς… Αγοράκι… Σωτήρης Κούντος!”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More