Πρώην παίκτης του X-Factor έπεσε θύμα ξενοφοβίας, εξαιτίας του κορονοϊού!

Θύμα ξενοφοβίας και ρατσισμού, επειδή μοιάζει με Κινέζο, πέφτει όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής Anthony Carbonel, λόγω του κορονοϊού. Ο 17χρονος καλλιτέχνης από τις Φιλιππίνες, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο τελευταίο X-Factor στο Open Tv, αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso τα άγρια περιστατικά που βιώνει, ακόμη και από οδηγούς ταξί που τον κατεβάζουν από το όχημα, λόγω της πανδημίας.

“Με κοιτάνε λίγο περίεργα στον δρόμο κι επειδή φοβούνται για τον κορονοϊό με κατεβάζουν από τα ταξί ή απομακρύνονται όταν με βλέπουν στο μετρό, στο λεωφορείο και γενικά στα μέσα μεταφοράς. Με στεναχωρεί αυτό λίγο, επειδή νομίζω ότι κάποιοι χρησιμοποιούν αυτή την κατάσταση για να εξευτελίσουν τους άλλους”, αναφέρει ο Anthony.

Τα ντροπιαστικά συμβάντα λόγω του χρώματος, των σκιστών ματιών και της καταγωγής του έχουν αρχή, αλλά δεν φαίνεται να έχουν τέλος. Οι ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον του δεν είναι τωρινές, απλά αυτή την περίοδο βρίσκονται σε έξαρση με φόντο τα δραματικά γεγονότα ανά την υφήλιο.

Read More

And More