Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: “Έχω κάνει πλαστική στα αυτιά…”

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Greece’s Next Top Model. Η εμφάνισή της στις πρώτες οντισιόν του reality μόδας στην Κρήτη, άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό και κατάφερε να πάρει τέσσερα «ναι» τότε, αλλά και στη συνέχεια να μπει στο σπίτι του GNTM. Μελαχρινή, με φυσική ομορφιά και αναλογίες που εντυπωσιάζουν, ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε λίγο πριν φτάσει την τελική πεντάδα.

Ο λόγος για την Χριστιάννα Σκούρα, η οποία χει συνεργαστεί με αρκετούς σχεδιαστές και πλέον καταφέρνει να κάνει το όνειρό της για το μόντελινγκ πραγματικότητα. Ως λάτρης των social media, η 23χρονη καλλονή μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Χθες το απόγευμα, όμως, η ίδια απάντησε σε αρκετές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της στο Instagram, μέσα από το «Question Sticker», της επιλογή αυτής που επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Χριστιάννα αποκάλυψε την μία και μοναδική πλαστική επέμβαση που έχει κάνει.

Ποια είναι αυτή; “Έχω κάνει ωτοπλαστική (πλαστική στα αυτιά) και σας το έχω αναφέρει ένα εκατομμύριο φορές”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι πώς η Χριστιάννα Σκούρα κλέβει τις εντυπώσεις και ξεχωρίζει με την εμφάνισή της!

Read More

And More