“Πρωινό ΑΝΤ1”: Ηχηρή αποχώρηση μία ανάσα πριν την πρεμιέρα!

Πως το λέει ο λαός; Κάθε εμπόδιο για καλό; Ε, αυτό ακριβώς θέλει να πιστεύει και η Φαίη Σκορδά! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί ενώ έχει πατήσει γκάζι και τρέχει με χίλια για την πρεμιέρα του νέου “Πρωινού ΑΝΤ1”, το οποίο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα περνάει σε μία άλλη εποχή, παρουσιάστηκε στο δρόμο της μία αναποδιά ή μάλλον μία… αποχώρηση!

Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με μία αποχώρηση στο παρά πέντε, η οποία έχει κάνει τους υπευθύνους του καναλιού και φυσκά και τους συντελεστές της εκπομπής να αρχίσουν και πάλι το… σαφάρι συνεργατών!

Ποιος αποχωρεί; Αποχωρεί ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος αρχικά είχε ανακοινωθεί πως μαζί με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Μαντώ Γαστεράτου, θα ήταν τα νέα πρόσωπα της πρωινής παρέας του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ο λόγος που ο Αντώνης Βλοντάκης αποχώρησε, είναι ότι πρώτα απ ΄όλα και πάνω απ ΄όλα παραμένει… “φωτογενής πολίστας”! Τι εννοώ; Εννοώ ότι ενώ είχε κλείσει η συμφωνία δεν είχε παρθεί η ανάλογη άδεια από το Λιμενικό Σώμα στο οποίο ως γνωστόν έχει προσληφθεί ο Αντώνης και απ ΄όπου φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει καθημερινά από τις υποχρεώσεις του. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που το “deal” χάλασε!

“Η αλήθεια είναι αυτή. Οι υποχρεώσεις του στο λιμενικό ήταν εκείνες που δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε τελικά παρακάτω. Το Λιμενικό Σώμα εννοείται πως προηγείται… Αλλωστε, δεν θα ήταν ωραίο να ξεκινήσουμε και στη συνέχεια να έχουμε παρατράγουδα, όπως συνέβη πέρσι με την παρουσία του στο “Λόγω Tivis” του Alpha…”, δηλώνουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού.


Read More

And More