Προσεχώς μαμάδες: Διάσημες Ελληνίδες που ανακοίνωσαν την πρώτη τους εγκυμοσύνη

Με αρκετές εγκυμοσύνες ξεκίνησε η νέα σεζόν, καθώς επώνυμες κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου και των media ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ανυπομονώντας για το ταξίδι της μητρότητας που ξεκινά σύντομα στη ζωή τους. 

Δανάη Μιχαλάκη

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Δανάη Μιχαλακη ανακοίνωσε στις 7 Αυγούστου πως θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε από την παραλία αποκαλύπτοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά. 

«Το 7 είναι ο αριθμός μου, λόγω γενεθλίων το λέω από μικρή. Από εδώ και πέρα είναι διπλής χαράς ημερομηνία γιατί είναι και η επέτειος γάμου μου 7 Αυγούστου. Η εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου. Βλέπεις πως αλλάζει το σώμα σου, και μαζί με αυτό κι εσύ, σε αλλάζει όλη η κατάσταση», δήλωσε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η Δανάη Μιχαλάκη.

Γιούλικα Σκαφιδά

Με δυο φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού παρέα με τον σκύλο της, η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε στα social media την εγκυμοσύνη της κρατώντας στα χέρια της το υπερηχογράφημα. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως διανύει τον έβδομο μήνας της εγκυμοσύνης της, έχοντας πάρει μόλις 6 κιλά.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Θα γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου», ανέφερε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Χριστίνα Βραχάλη

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Χριστίνα Βραχάλη. Η γνωστή δημοσιογράφος – αθλητικογράφος η οποία εξακολουθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media, σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της. 

«Κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, ξαναγεννιέται όλος ο κόσμος», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Βραχάλη. 

Αφροδίτη Σκαφίδα

Πατέρας για πέμπτη φορά θα γίνει ο Πύρρος Δήμας, καθώς όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της «ΟΝ time» και της Σάσας Σταμάτη, η σύντροφός του Χρυσού Ολυμπιονίκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά το δημοσίευμα της εγκυμοσύνης της έκανε τις νέες εξόδους δίπλα στον σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένειά της. 

«Ένα ζευγάρι, το οποίο είναι υγιές, πρέπει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον, να τον στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο Πύρρος Δήμας, με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα. Χαίρομαι πολύ για αυτό, είναι ο άνθρωπός μου» ανέφερε πρόσφατα η Αφροδίτη Σκαφίδα στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

Δήμητρα Βαμβακούση

Ποζάροντας με τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο, φορώντας πιπίλες, η Δήμητρα Βαμβακούση επιβεβαίωσε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου την εγκυμοσύνη της, μετά από περίοδο έντονης φημολογίας.

Μπορεί το νιόπαντρο ζευγάρι να μην έκανε την παραμικρή δήλωση για το γεγονός ότι θα γίνουν γονείς, ωστόσο η φωτογραφία με τις δύο πιπίλες στα χέρια τους προκάλεσαν σχόλια στο instagram ότι περιμένουν δίδυμα.

Κατερίνα Στικούδη

Η pop τραγουδίστρια μπορεί να μην βιώνει το άγχος της πρώτης εγκυμοσύνης, ωστόσο περιμένει με αγωνία το δεύτερο παιδάκι της. Η Κατερίνα Στικούδη θα χαρίσει στον γιο της, Βύρωνα ένα αδελφάκι.

Την ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η ίδια στις 16 Σεπτεμβρίου στο  EuroPride 2023, στη Βαλέτα της Μάλτας, όταν η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στη σκηνή για να ανοίξει τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

«Έχω άλλον ένα λόγο να θέλω να δω αυτό τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο καλοσυνάτος. Σε πέντε μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το σαββατόβραδο. 80.000 υπερήφανοι άνθρωποι, EuroPride. Αγάπη, ισότητα για όλους», ήταν το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη όταν έπιασε την κοιλιά της επί σκηνής ανακοινώνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

  • Σοφία Αλατζά

Με μια τρυφερή ανάρτηση η δημοσιογράφος – αθλητικογράφος του Mega ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί από τον αγαπημένο της, Μάνο Χατζάκη με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα με πολιτικό γάμο.

«Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου κρύβεται στην κοιλίτσα μου! Ένα πλασματάκι που μεγαλώνει και ανυπομονούμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας…» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Read More

And More