Προσοχή: Η Άσπα Τσίνα είναι έξαλλη! Μάθε τι έχει συμβεί…

Ποιός είδε την Άσπα Τσίνα και δεν την φοβήθηκε! Και ξέρεις λατρεμένη τι συμβαίνει η Άσπα όταν τα παίρνει… Τυφώνας κανονικός!

Η τραγουδίστρια ,λοιπόν, είναι έξαλλη και μάλιστα φρόντισε και να το επικοινωνήσει μέχρι και μέσα από τα social-media, έτσι ώστε και να το μάθουν όλοι και να πάρουν και τα ανάλογα… μηνύματα οι ενδιαφερόμενοι.

Ποιός τάραξε τα… τσάκρα της ‘Ασπας καλοκαιριάτικα; Η Άσπα σου λέει έγινε τρελή με την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και παρουσιάζει την πρώην παίκτρια του “Fame Story”, να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Αντεννικούς, προκειμένου να συμμετέχει στο “Nomads” ,δηλαδή, στους “Νομάδες” στο brand-new ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Αμαρουσίου!

Η ‘Ασπα που απ ΄ότι κατάλαβα δεν έχει κάνει καμία μα καμία συζήτηση με τους Αντεννικούς τα πήρε κι αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, γιατί και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους. Ιδού το μήνυμα που ανέβασε στα social-media!

«Σχετικά με τα ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε διάφορα sites και αναφέρονται σε δήθεν επαφές μου με την παραγωγή του ριάλιτι Nomads του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζω:
Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία μου με την παραγωγή του ριάλιτι του καναλιού η οποιονδήποτε άλλο για κάτι τέτοιο.
Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι συκοφαντικά, δυσφημιστικά και όσοι τα παράγουν και τα αναπαράγουν γνωρίζουν πολύ καλά το ΨΕΥΔΟΣ τους. Κάποια δε από αυτά τα δημοσιεύματα είναι και εξυβριστικά στο βαθμό που με παρουσιάζουν συμπεριφορικά όπως με παρουσιάζουν…
Περιττό να πω ότι οι συντάκτες τους έχουν παραβιάσει στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καθώς προφανώς δεν διαθέτουν την παραμικρή γνώση αυτής!
Επιφυλάσσομαι των δικαιωμάτων μου και ελπίζω να βγουν και να ανακαλέσουν το συντομότερο».

Read More

And More