«Προσπαθούμε με την Ελένη Μενεγάκη να βρούμε τι συγγένεια έχουμε»

Για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το ελληνικό #metoo μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας ο οποίος άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα του Open και στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε για την πρόσφατη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία συνδέεται με μακρινούς δεσμούς συγγένειας: «Δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Ελένη Μενεγάκη… Γιατί να κάνουμε; Όταν έρχεται εδώ απέναντι χαιρετιόμαστε σαν τις καλές γειτόνισσες. «Γεια σου Ελένη», «Γεια σου Κώστα» και τέτοια πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε τι συγγένεια έχουμε», είπε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Δες εδώ όσα είχαν αποκαλύψει για τις σχέσεις τους:

«Δεν έχει προβλέψει η ελληνική παράδοση, τα μπατζανάκια είναι οι άνδρες, οι γυναίκες είναι οι συνυφάδες, ενώ για το άνδρας – γυναίκα δεν έχουν προβλέψει κάτι», δήλωσε στη συνέχεια.

Ο Κώστας Κρομμύδας σχολίασε το ελληνικό #mettoo αλλά και τους θύτες οι οποίοι βρήκαν υποστηρικτές με το μέρος τους: «Είναι θλιβερό… Δηλαδή θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής; Μπορεί να μην τον κατηγορήσω, μπορεί να επιλέξω να μην πω τίποτα αλλά όχι και να τον υπερασπιστώ», δήλωσε στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

Δες επίσης: 

Ελένη Μενεγάκη: Η on air αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο

Ελένη Μενεγάκη: Εισέβαλε στο πλατό της Μελέτη για… ένα πιάτο μακαρονάδα

Ελένη Μενεγάκη: «Δηλαδή τώρα αυτά τα θέματα πουλάνε;»

Read More

And More