«Προσπαθούμε με την Ελένη Μενεγάκη να βρούμε τι συγγένεια έχουμε»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το ελληνικό #metoo μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας ο οποίος άνοιξε το σπίτι του στην κάμερα του Open και στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε για την πρόσφατη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία συνδέεται με μακρινούς δεσμούς συγγένειας: «Δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Ελένη Μενεγάκη… Γιατί να κάνουμε; Όταν έρχεται εδώ απέναντι χαιρετιόμαστε σαν τις καλές γειτόνισσες. «Γεια σου Ελένη», «Γεια σου Κώστα» και τέτοια πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε τι συγγένεια έχουμε», είπε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Δες εδώ όσα είχαν αποκαλύψει για τις σχέσεις τους:

«Δεν έχει προβλέψει η ελληνική παράδοση, τα μπατζανάκια είναι οι άνδρες, οι γυναίκες είναι οι συνυφάδες, ενώ για το άνδρας – γυναίκα δεν έχουν προβλέψει κάτι», δήλωσε στη συνέχεια.

Ο Κώστας Κρομμύδας σχολίασε το ελληνικό #mettoo αλλά και τους θύτες οι οποίοι βρήκαν υποστηρικτές με το μέρος τους: «Είναι θλιβερό… Δηλαδή θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής; Μπορεί να μην τον κατηγορήσω, μπορεί να επιλέξω να μην πω τίποτα αλλά όχι και να τον υπερασπιστώ», δήλωσε στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

Δες επίσης: 

Ελένη Μενεγάκη: Η on air αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο

Ελένη Μενεγάκη: Εισέβαλε στο πλατό της Μελέτη για… ένα πιάτο μακαρονάδα

Ελένη Μενεγάκη: «Δηλαδή τώρα αυτά τα θέματα πουλάνε;»

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164