“Πρωταγωνιστές”: Υποκλίνονται στο μεγαλείο του φυσιολογικού τοκετού! Η κάμερα καταγράφει τα πάντα λεπτό προς λεπτό!

Οι “Πρωταγωνιστές” αυτής της Τρίτης, υποκλίνονται στο μεγαλείο του φυσιολογικού τοκετού. Οι “Πρωταγωνιστές” αυτής της Τρίτης μπαίνουν στο χειρουργείο και καταγράφουν λεπτό προς λεπτό το θαύμα της ζωής… Καταγράφουν λεπτό προς λεπτό τον τρόπο με τον οποίο ένα μωρό έρχεται στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό.

Με άλλα λόγια, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η ομάδα του, αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη έρευνα για τον τρόπο που γεννούν οι Ελληνίδες μητέρες σήμερα. H εκπομπή παρακολούθησε την Ελένη Γάκου, μία γυναίκα 28 χρόνων, υπέρμαχο του φυσιολογικού τοκετού, από τη στιγμή που ετοίμαζε τα ρούχα της στο σπίτι της στο Ίλιον για να προετοιμαστεί να μπει στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

«Σε όλη την υπόλοιπη ζωή μας ψάχνουμε το φυσικό, όταν πρέπει να φέρεις μια νέα ζωή στον κόσμο, δεν θέλεις το πιο φυσιολογικό πράγμα; Να τα καταφέρει να βγει μόνο του;», τονίζει η ίδια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η κάμερα της εκπομπής μπήκαν στη αίθουσα τοκετού της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό τη γέννηση!

Οπως καταλαβαίνετε οι “Πρωταγωνιστές” αυτής της εβδομάδας είναι μία εκπομπή που δεν πρέπει να χάσουμε!

Read More

And More