Πρωταγωνίστρια πασίγνωστης σειράς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης! [pics,video]

Η Kaley Cuoco έζησε μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής της και μοιράστηκε κάθε λεπτό αυτής της ημέρας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς The Big Bang Theory παντρεύτηκε τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Karl Cook, το περασμένο Σάββατο, σε μία πολύ ρομαντική τελετή στην Νότια California.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τον γάμο τους στα social media! Η Kaley Cuoco φορούσε ένα νυφικό του οίκου «Reem Actress» και μια ασορτί κάπα για την τελετή, πριν αλλάξει για τη δεξίωση όπου φόρεσε μια λευκή ολόσωμη φόρμα.

Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ normancook στις

Η τηλεοπτική “Penny” του The Big Bang Theory είχε υπάρξει και στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ryan Sweeting και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε ένα μήνα πριν ο νυν σύντροφός της κάνει πρόταση γάμου.

Happy ever forever 💏 🐶 wearing custom @reemacra in my dream cape and @jenniferbehr in my hair!.. 💫 @claudcraig 📷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ normancook στις

«Ειλικρινά πίστευα ότι δεν θα ξαναπαντρευτώ. Ο πρώην μου, κατέστρεψε την έννοια του γάμου για μένα. Το ήξερα ότι έπρεπε να κάνω υπομονή. Πέρασα από πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις, αλλά με οδήγησαν στον Karl», είχε δηλώσει η Kaley για τον άντρα της ζωής της.

Ο 27χρονος Cook δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο, γράφοντας «η καλύτερη νύχτα της ζωής μου που παντρεύομαι τον έρωτα της ζωής μου».

Good morning honey, I love you, and I’m sorry. I am still processing the greatest night of my life marrying the love of my life! I mean god damn that dress was amazing!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl Cook (@mrtankcook) στις

Δες όλα τα στιγμιότυπα από τον γάμο της ηθοποιού:

 

When @ginwigmore sings you down the isle surrounded by every single person that you adore ❤ 🎶

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ normancook στις

Threw a little intimate gathering last night 🤷🏼‍♀️🤪 #kcsquared

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ normancook στις

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ normancook στις

Read More

And More