Πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy παντρεύτηκε τον αγαπημένο της!

Η Dr. Jo Wilson παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της! Ο λόγος για την Camilla Luddington, η οποία πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη σειρά Grey’s Anatomy και στα μέσα Αυγούστου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Matthew Alan! Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του σε μια ρομαντική και κλειστή τελετή στην Καλιφόρνια, στην οποία οι προσκεκλημένοι δεν ξεπέρασαν τους 70 – μόνο συγγενείς, στενοί φίλοι και ελάχιστοι συνεργάτες τους.

Λίγο πριν τον γάμο, η πανέμορφη Jo του Grey’s Anatomy δήλωσε αποκλειστικά στο περιοδικό People – το οποίο δημοσίευσε και τις μοναδικές φωτογραφίες από τον γάμο της ηθοποιού – πως το μόνο που επιθυμούσε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ήταν να βλέπει τον ωκεανό! Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα και η Camilla έζησε τον γάμο της, όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί.

Πριν δύο χρόνια, η Camilla και ο Matthew έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς απέκτησαν την κόρη τους, Hayden. Η πρόταση γάμου ήρθε τον Ιανουάριο του 2018 και το καλοκαίρι του 2019 επιτέλους επισημοποίησαν τη σχέση τους!

Read More

And More