Πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ” αποκαλύπτει: “Νομίζω χάρηκα όταν ανακοινώθηκε το τέλος της σειράς γιατί…”

Πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ” παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για την εκπομπή “Στην Φωλιά των Κου-Κου” και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τέλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, η οποία αποφασίστηκε πρόσφατα ότι θα ολοκληρώσει την πορεία της στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

«Εμείς το μάθαμε μερικές μέρες πριν ότι θα ολοκληρωθεί το τατουάζ, αν και υπήρχε η υπόνοια ότι ολοκληρώνεται στον δεύτερο κύκλο, φέτος δηλαδή,τον Ιούνιο. Κατά την γνώμη μου είναι πολύ σωστή απόφαση αυτή γιατί είναι ωραία τα πράγματα να τελειώνουν στο πικ τους και γιατί έτσι θα είναι πιο μεστή η ιστορία”, είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Παπά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Νομίζω χάρηκα γιατί είναι πολύ σοφό να συμβεί αυτό, γιατί είναι μία πολύ επιτυχημένη δουλεία γιατί αν το πας ακόμη μία χρονιά θα είναι μία ιστορία που θα τραβήξει. Το βρίσκω πολύ σοφό”.

Μάλιστα, η ίδια διευκρίνισε: “Σε μία δουλεία πάντα κάποιοι μένουν και κάποιοι φεύγουν, πάντα συμβαίνει αυτό… Νομίζω ότι η ολοκλήρωση της σειράς δεν είχε να κάνει με την αποχώρηση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Είμαι 100% σίγουρη”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More