Πρώτη επέτειος γάμου για Ντόντα και Denize Severo! Τα τρυφερά μηνύματα στα social media

Πρώτη επέτειος γάμου για Ντόντα και Denize Severo! Τα τρυφερά μηνύματα στα social media | tlife.gr

Ένα παραμυθένιο γάμο σε πύργο στην Πορτογαλία έκαναν πριν ένα χρόνο ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Ντόντα με την αγαπημένη του Denize Severo. Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από την «χρυσή» κληρονόμο, ο Ντόντα ντύθηκε ξανά γαμπρός και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Denize του και από τότε ζουν το δικό τους love story!

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους βέβαια, οι δυο τους έστειλαν μηνύματα αγάπης μέσα από τα social media και έδειξαν να είναι full in love!

«22-9-2019! Πέρασε ένας χρόνος από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί μας ευλογώντας την ενότητα και την ενίσχυση της οικογένειάς μας. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Denize Severo.

«Ένα χρόνο παντρεμένος με την θαυμάσια σύζυγό μου. Όταν κάτι είναι καλό περνά γρήγορα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση θέλω να περάσω τα επόμενα 100 χρόνια μαζί σου. Να σε φροντίζω και να σε αγαπώ κάθε δευτερόλεπτο όλο και περισσότερο. Ο Θεός ήταν πολύ γενναιόδωρος για να με επιλέξει για σύζυγό σου», ανέφερε ο Ντόντα!

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Castle of Silva στην Πορτογαλία, παρουσία συγγενών φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν φυσικά και η κόρη του Ντόντα, Βίβιαν που έχει μεγάλη αδυναμία στην Denize!

READ more