Πρόβα νυφικού για την Εύη Βατίδου!

Μετά την έκδοση του διαζυγίου της με τον γνωστό ποινοκολόγο Αλέξη Κούγια, η Εύη Βατίδου γυρίζει σελίδα στη ζωή της και μιλά για τον συντροφό της και το ενδεχόμενο του γάμου.

Η ίδια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “ΟΚ!” ντυμμένη νύφη και αποκάλυψε πως της αρέσει πολύ να είναι μέσα σε ένα γάμο. “Το γεγονός ότι χώρισα δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει ο γάμος. Λόγω την ηλικίας μου και επειδή παντρεύτηκα και χώρισα μικρή, πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναπαντρευτώ. Πάντα μου άρεσε η οικογένεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν θα άλλαζε κάτι σήμερα σε αυτήν την απόφαση και τα γεγονότα του χωρισμού της, η Εύη Βατίδου απάντησε: “Σίγουρα όχι, γιατί όσο προχωράς στη ζωή σου αποκτάς εμπειρίες μέσα από τις οποίες μαθαίνεις… Δεν μετανιώνω για τη ζωή που έχω ζήσει, αλλά με την ωριμότητα που έχω σήμερα θα άλλαζα πολλά στον τρόπο σκέψης μου”, είπε και πρόσθεσε πως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ξεχάσει την ημέρα του γάμου της.

Για τον συντροφό της, τον Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο πέρασε τις διακοπές του καλοκαιριού, το γνωστό μοντέλο ανέφερε: “Γνώρισα τον Μιχάλη και έχω αυτήν τη σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο. Δεν το κρύβω”, και συνέχισε: “Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με τον Μιχάλη, ήταν σαν να είμαστε μαζί για πάντα. Είμαστε αγαπημένοι και ταιριαστοί”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, η Εύη Βατίδου είπε: “Είναι μεγάλη απόφαση ο δεύτερος γάμος. Δεν το αποκλείω, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται χρόνος”.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο “ΟΚ!”

Read More

And More