Πρόβα νυφικού για την Shaya! Παντρεύεται το Σεπτέμβρη

Σε πυρετό προετοιμασιών για το θρησκευτικό της γάμο που θα γίνει το φθινόπωρο στη Λευκάδα βρίσκεται η όμορφη Shaya. Η γνωστή τραγουδίστρια, που το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε το πρώτο της παιδί,, τον Jason, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Θοδωρή Παπαντώνη, είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει.

Τώρα, μάλιστα, που ήρθε και η ώρα για το γάμο της που θα γίνει το Σεπτέμβρη στη Λευκάδα, έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες. Η Shaya ήδη έχει επιλέξει πως θα είναι το νυφικό της και πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο ατελιέ του οίκου Tranoulis Haute Couture για την πρώτη πρόβα νυφικού. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, την απαθανάτισε την ώρα που δοκίμαζε κάποια από τα νυφικά του γνωστού σχεδιαστή.

Όπως μάθαμε όμως, η δημιουργία που επέλεξε θα είναι κάπως διαφορετική. Το νυφικό της Shaya θα έχει μεγάλη ουρά και ανοιχτή πλάτη και θα ταιριάζει απόλυτα στο ύφος και στο στυλ του γάμου που έχει επιλέξει με τον καλό της. Η Shaya, άλλωστε, έχει χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη και κούκλα!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More