Προβάδισμα για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 !

Χαμόγελα στον ΑΝΤ1 ! Βλέπετε, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου, τα κατάφερε και προηγήθηκε του αήττητου μέχρι τώρα, κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, όσο αφορά στα νεανικά κοινά, στα κοινά από 15-44 ετών.

Ναι, το πολύπαθο δελτίο του ΑΝΤ1 απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, με την Μαρία Χούκλη στο τιμόνι του και με τον Στρατή Λιαρέλλη στον σχεδιασμό του, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δείχνει να έχει ξανά βρει τον παλιό, καλό εαυτό του και κυρίως ; Τη δυναμική του στους πίνακες τηλεθέασης.

Γεγονός το οποίο πρέπει να επισημάνουμε πως σαφέστατα και ευννοείται από την τηλεοπτική απουσία του δελτίου του Alter και του Νίκου Χατζηνικολάου. Γιατί αν το Alter βρισκόταν στον αέρα, τότε σίγουρα το τηλεοπτικό τοπίο της ενημέρωσης, δεν θα είχε διαμορφωθεί κατ΄αυτό τον τρόπο.

Ετσι, το κανάλι του Αμαρουσίου, φρόντισε να μας στείλει και σχετικό δελτίο Τύπου, μέσα από το οποίο να μας μιλά γι ΄αυτή την αναμφισβήτητα σημαντική αλλαγή, όσο αφορά στο μοίρασμα της τηλεθέασης των ειδήσεων !

“…ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ (15-44), ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟ 1.002.750 !
Ο πρώτος μήνας του 2012 κλείνει, με το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 15-44. Η αυξητική πορεία στην τηλεθέαση του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 είναι συνεχής και εντυπωσιακή σε όλα τα κοινά την τελευταία διετία.
Πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2012 στο κοινό 15-44 το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 έρχεται Πρώτο σε τηλεθέαση τόσο στο σύνολο της εβδομάδας (Δευτ-Κυρ), με ποσοστό 21,2% όσο και τις καθημερινές (Δευτ-Παρ), με ποσοστό 21,1% . Αναλυτικά οι επιδόσεις των Δελτίων Ειδήσεων, στο δυναμικό κοινό 15-44 για τον Ιανουάριο του 2012 είναι οι ακόλουθες:
Δευτέρα-Κυριακή: Δευτέρα-Παρασκευή:
ΑΝΤ1 21,2 21,1
MEGA 19,4 19,8
STAR 19 17,6
Σε σχέση με τις επιδόσεις που είχε τον Ιανουάριο του 2011 όπως φαίνεται και στο σχετικό γράφημα, το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, τον Ιανουάριο του 2012 εμφανίζεται να έχει σημειώσει εντυπωσιακή αύξηση της τηλεθέασης του σε ποσοστό 52,5 %!
Αν μάλιστα δούμε τις επιδόσεις αυτές συγκριτικά με το 2010, χρονιά κατά την οποία επαναπροσδιορίστηκε η στρατηγική των Ειδήσεων του ΑΝΤ1, το συγκεκριμένο ποσοστό φτάνει το 133%! Η διαφορά γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και αγγίζει το 137% αν δούμε τις επιδόσεις που είχαν τα Δελτία Ειδήσεων ΑΝΤ1 και Mega Δευτέρα – Παρασκευή από το 2010 έως το 2012.
Aξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η πρωτιά του ΑΝΤ1 είναι ξεκάθαρη στο ηλικιακό κοινό 15-64 που αποτελεί την συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών που παρακολουθούν Δελτία Ειδήσεων. Εκεί το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 προηγείται έναντι του Mega με 0.9%.
Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική και διείσδυση του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 σε σχέση με τον ανταγωνισμό φαίνεται και στην ραγδαία αύξηση του αριθμού των τηλεθεατών που εμπιστεύονται καθημερινά τον ΑΝΤ1 για την ενημέρωση τους. Στο σύνολο του κοινού το Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον Ιανουάριο του 2010 παρακολουθούσαν 367.744 τηλεθεατές ενώ τον Ιανουάριο του 2012 ο αντίστοιχος αριθμός ξεπέρασε το 1.002.750. Μέσα σε μια τριετία σχεδόν τριπλασιάστηκε ο αριθμός των τηλεθεατών που παρακολουθούν τα ΝΕΑ του ΑΝΤ1 !!!
Με σταθερό στόχο την αξιοπιστία της είδησης και τον σεβασμό προς τον τηλεθεατή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των σημαντικότερων γεγονότων και να αποτελεί την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού…”

Read More

And More