Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το μήνυμα που έστειλε περιμένοντας το σοβαρό χειρουργείο!

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και αναγκάστηκε να μείνει μακριά από το θέατρο για  να υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Αχαρνής» έχει να αντιμετωπίσει τώρα το έκτακτο χειρουργείο που προέκυψε και να παραμένει κλινήρης για λίγο καιρό, ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Ο ίδιος μέσα από τα social media, αποφάσισε να ανακοινώσει τη απομάκρυνση από την παράσταση που θα συμμετείχε και το λόγο που τον ανάγκασε να βρεθεί εκτός θεάτρου για λίγο καιρό.  «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση», είπε και συμπλήρωσε: «Θα είμαι κλινήρης έως το τέλος Ιουλίου», είχε αποκαλύψει λίγο αργότερα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης  στην εφημερίδα Espresso.

Τώρα, ο ταλαντούχος ηθοποιός πρέπει να βάλει τα δυνατά του και να περιμένει τις εξελίξεις για να δει αν όλα θα πάνε καλά. «Εδώ στο περίμενε… ποσό απύθμενη λέξη…», έγραψε ο ίδιος στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία. Αμέσως, μάλιστα, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τον στηρίξουν, στέλνοντας μηνύματα αγάπης για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

View this post on Instagram

Εδώ στο περίμενε ….ποσο απύθμενη λέξη….

A post shared by Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides) on

Read More

And More