Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Ένα πρόβλημα υγείας θα τον κρατήσει μακριά από το θέατρο αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη που ανακοίνωσε μέσα από τα social mediaπου δεν θα καταφέρει να συμμετείχε στην παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, όπως είχε σχεδιάσει, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Η ανάρτησή του μάλιστα, ανησύχησε τους θαυμαστές του και όσους τον γνωρίζουν και τον αγαπούν μέσα από τη δουλειά του. Ποιος είναι όμως, ο λόγος που τον κρατά μακριά από τις θεατρικές του υποχρεώσεις;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο ταλαντούχος ηθοποιός θα υποβληθεί σε επέμβαση στην σπονδυλική του στήλη και αναγκαστικά θα είναι κλινήρης για αρκετές μέρες. «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση», είπε και συμπλήρωσε: «Θα είμαι κλινήρης έως το τέλος Ιουλίου».

Ο ίδιος λίγες μέρες νωρίτερα, έγραψε στο Facebook για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει:  «Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνής… για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο… εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνής στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο, μόνο τα καλύτερα! Κύριε Τσιάνο, κύριε Φιλιππίδη, κύριε Χαϊκάλη, κύριε Κόκλα, κύριε Παπαματθαίου, κύριε Τάγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία… θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου».

Ενώ, σήμερα επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση γράφοντας:

Read More

And More