Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Σπάνια εμφάνιση σε opening party καταστήματος! Ποιοι άλλοι διάσημοι έδωσαν το παρών; [pics]

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εκπληκτικές του ερμηνείες. Πλέον κάνει τα πρώτα του βήματα και ως σκηνοθέτης σε μία παράσταση διαφορετική από τις άλλες. Η παράσταση “Homo Greco” έκανε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία πριν 2 μέρες στο θέατρο “Σταθμός” και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Τον αγαπημένο ηθοποιό συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, σε opening party γνωστού καταστήματος με οπτικά στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί συνάντησε και τον καλό του φίλο και αργυρό ολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Σπύρο Γιαννιώτη.

Στο party βρέθηκαν και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της μόδας και του επιχειρηματικού κόσμου οι οποίοι περιηγήθηκαν στον χώρο, δοκίμασαν νέα μοντέλα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως και απόλαυσαν τις γευστικές λιχουδιές.

Μερικοί από αυτούς ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, που φέτος τον βλέπουμε μαζί με τον Παύλο Χαϊκάληη στο θέατρο Μουσούρη με το “Ψέμα στο Ψέμα”, η Μαρία Ηλιάκη, ο Ρένος Ρώτας, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Σπύρος Γιαννιώτης οι οποίοι πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More