Πυξ Λαξ: Εξελίξεις στην υπόθεση παιδοφιλίας του ντράμερ – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της κοπέλας

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν από λίγες ημέρες υπόθεση παιδεραστίας στην οποία εμπλέκεται γνωστός ντράμερ, πρώην μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, το συγκρότημα απάντησε με ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως ο συγκεκριμένος μουσικός που αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα έχει αποχωρήσει από τους Πυξ Λαξ εδώ και πολλά χρόνια, ενώ κανείς δεν γνώριζε για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Το πρωί της Δευτέρας 14/2 μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο δικηγόρος της 16χρονης κοπέλας που πριν από 10 χρόνια, όταν ήταν μόλις 6 ετών, έπεσε θύμα κακοποίησης από τον συγκεκριμένο μουσικό. Ο κατηγορούμενος πριν από δύο χρόνια καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης, ωστόσο, άσκησε έφεση με αποτέλεσμα η δίκη να ανοίγει ξανά τον Απρίλιο.

«Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

Ο δικηγόρος σημείωσε πως η ανήλικη αποκάλυψε το συμβάν στους γονείς της στα 8 της χρόνια και με δική τους παρότρυνση απευθύνθηκαν στις Αρχές. «Κατέθεσε με ακρίβεια τον τόπο, τον χρόνο και τις περιστάσεις και ακριβώς τι συνέβη», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Read More

And More