Πυξ Λαξ: «Μάγεψαν» το κοινό με μια μοναδική βραδιά στο Mega!

Σε μία βραδιά που θύμιζε έντονα τις μοναδικές τους συναυλίες, οι Πυξ Λαξ έβαλαν το ηχόχρωμά τους στο βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του Mega, παρασύροντας το κοινό με μεγάλες επιτυχίεςμοναδικές ερμηνείες και καλεσμένους – έκπληξη!

Κάνοντας μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα, παρέα με τους μουσικούς και τους αγαπημένους του φίλους, θύμισε σε όλους μας «τι είναι αυτό που μας ενώνει». «Μοναξιά Μου Όλα»«Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις»«Υπάρχουν Χρυσόψαρα Εδώ», «Οι Παλιές Αγάπες Πάνε Στον Παράδεισο» και το «Αμέρικα» από το album «Κόντρα Στου Χρόνου Τη Σκουριά» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, ήταν μερικά από τα κομμάτια που ερμήνευσαν οι Πυξ Λαξ.

Ιδιαίτερη ήταν η σύμπραξη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, με την οποία οι Πυξ Λαξ ερμήνευσαν επιτυχίες όπως τα «Ανόητες Αγάπες», «Πόσο Σε Θέλω» και «Με Το Ίδιο Μακό».

Οι εκπλήξεις της βραδιάς συνεχίστηκαν με τη σύμπραξη των Πυξ Λαξ και του Στέλιου Διονυσίου σε κομμάτια όπως τα «Με Σκότωσε Γιατί Την Αγαπούσα»«Άκου Βρε Φίλε» και «Ασ’ την Να Λέει», ενώ τα αδέρφια Νίκος και Γιώργος Στρατάκης έβαλαν κρητικό «χρώμα», σε τραγούδια όπως τα «Γιατί»«Μπορεί» και «Τα Λακουβάκια».

Εξίσου μοναδικές ήταν οι μουσικές στιγμές με τον Λεωνίδα Μπαλάφα και την Μαρίζα Ρίζου, με τους οποίους παρουσίασαν, μεταξύ άλλων, τα «Πούλα Με», «Μια Συνουσία Μυστική»«Με Στέλνεις» και «Μόνο Για Κείνη Μη Μου Λες».

«Δε Θα Δακρύσω Πια Για Σένα» και «Πυξίδα», ερμηνευμένα από όλους τους καλλιτέχνες μαζί, «έκλεισαν» μοναδικά την υπέροχη βραδιά,
που «μάγεψε» το τηλεοπτικό κοινό και έγινε no1 trend στα social media
.

Read More

And More