Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Πύρρος Δήμας και η νέα σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, φαίνεται πως εδώ και λιγο καιρό έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret» των Παραπολιτικών και το ρεπορτάζ της Σάσσας Σταμάτη, το λαμπερό ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει αρχίσει πια να κάνει και κοινές εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι μαζί. Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει μαζί στα γενέθλια της Ιωάννας Σιαμπάνη, που είναι καλή φίλη και των δύο, ενώ πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή στο νυχτερινό κέντρο «NOX» και διασκέδασαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας , που αποτέλεσε για εκείνον τεράστιο πλήγμα, δείχνει πως στέκεται και πάλι στα πόδια του με την Αφροδίτη Σκαφίδα να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Read More

And More