Πύρρος Δήμας: Η δημόσια εξομολόγηση για τον δικό του άνθρωπο που έχασε από κορονοϊό

Ο Πύρρος Δήμας προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για τον κουμπάρο του που έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό, αλλά και για το εμβόλιο που θα κάνει.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm: «Βλέποντας τον αριθμό των νεκρών παγκοσμίως αλλά και των ανθρώπων που δίνουν “μάχη” με τον ιό αντιλαμβάνεσαι πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Πρέπει να συμβεί όμως κοντά στην οικογένεια σου για να καταλάβεις τι γίνεται. Πρόσφατα έχασα έναν “αδερφό”, κουμπάρο μου, στην Κατερίνη. Ήταν ένας νέος άνθρωπος χωρίς προβλήματα».

Και αναφέρθηκε σε όσους παίρνουν αψήφιστα την πανδημία: «Δυστυχώς, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει λογική. Οι επιστήμονες μας καθοδηγούν. Ο καθένας έχει το γιατρό του μπορεί να ρωτήσει και να του εξηγήσει. Να μάθει ότι χρειάζεται για το εμβόλιο. Ακούμε τρελά πράγματα κάθε μέρα».

Όσο για το αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του covid-19, υπογράμμισε: «Βεβαίως και θα το κάνω. Δεν έχω πρόβλημα και μπροστά στις κάμερες για να μη πει κάποιος ότι απλά το λέω θεωρητικά. Πρέπει να προστατεύσουμε τους γύρω μας, τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τις ευπαθείς ομάδες και να είμαστε όλοι γεροί. Για να ξεφύγουμε απ’ αυτή την πανδημία πρέπει να εμβολιαστεί πάνω από το 70% του ελληνικού πληθυσμού, όπως λένε οι ειδικοί. Στόχος είναι να βγούμε νικητές όλοι να μην χάσουμε άλλους ανθρώπους δικούς μας. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ’ όλα».

Read More

And More