Ρ. Σχίζα: “Είναι απίστευτος ο ρατσισμός της παρατεταμένης νεότητας που επιβάλλουν στις γυναίκες!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για τις αλλαγές που έχει φέρει η τηλεόραση στη ζωή της και τα επαγγελματικά της βήματα, έδωσε η Ράνια Σχίζα στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Κούκλες” και τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. “Η σειρά αγγίζει τόσες γυναίκες γιατί βρίσκουν στοιχεία από τη δική τους ζωή. Παράλληλα, είναι πολύ αισιόδοξη σειρά, που δείχνει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να πάρεις αποφάσεις, να ερωτευθείς να ζητήσεις συγγνώμη από το παιδί σου. Αγγίζει ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι γύρω στα 40.”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Την ημέρα που έκλεινα τα 40, ήταν σαν να γύριζα ξαφνικά σελίδα. Είναι απίστευτος ο ρατσισμός της παρατεταμένης νεότητας που έχει επιβληθεί στις γυναίκες”.

Μιλώντας για τον τηλεοπτικό ρόλο που την έκανε διάσημη, μέσα από τη σειρά “Σαββατογεννημένες”, η ίδια αναφέρει το εξής: “Ακόμη, με λένε “σενιόρα Σούλα” και μου αρέσει τόσο πολυ! Ήμουν θεατρική ηθοποιός και με γνώριζαν οι άνθρωποι του χώρου και μερικοί θεατρόφιλοι. Η τηλεόραση δίνει τα διαπιστευτήρια και εγώ τα πήρα με τον καλύτερο τρόπο”.
Ακόμη, όσον αφορά τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η τηλεόραση, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε το εξής: “Έγινα πολύ χαρούμενη. Ένιωσα ότι πατάω καλύτερα στα πόδια μου. Είναι πολύ θλιβερό ένας άνεργος ηθοποιός του θεάτρου να πηγαίνει στον ΟΑΕΔ και να τον ρωτάνε με δυσπιστία “Είσαι ηθοποιός;”, γιατί θεωρούν ηθοποιό όποιον είναι αναγνωρίσιμος της τηλεόρασης”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί

Read More

And More