#Hairgoal! Περισσότερες φωτογραφίες από το νέο κούρεμα της Selena Gomez!

Την περασμένη Παρασκευή η Selena Gomez είχε τα γενέθλιά της και είπε να κάνει κάτι για την ανανέωση. Και για την ανανέωση, λοιπόν, έκοψε τα μαλλιά της (ή/ και έβγαλε τα extensions μιας και δεν είναι ακόμη σαφές). Εδώ μπορείς να πάρεις μια πρώτη, πρώτη γεύση από την πρώτη photo που ανέβασε.

Βεβαίως από τότε πέρασαν κάμποσες μέρες, ανέβηκαν περισσότερες photo στα social κι ευτυχώς έχουμε καλύτερη εικόνα. Δες παρακάτω μερικές ακόμη photos. Και μια προειδοποίηση: αυτές οι φωτογραφίες θα σε κάνουν να θες να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου ASAP!

Τα μαλλιά της Selena είναι μέχρι το ύψος των ώμων και αρκετά σπαστά- σχεδόν σγουρά!


Όμως, δεν είναι αυτός ο μοναδικός τρόπος που κάνει styling στο ολοκαινουριο shag κούρεμά της! Μόλις χθες το βράδυ, ο celebrity MAN-icurist, όπως γράφει στο προφίλ του στο instagram, Tom Bachik ανέβασε μια photo στην οποία η Selena έχει ίσια μαλλιά. Και βεβαίως, επισημαίνει ότι το neon orange στα νύχια της αλλά και όλο το μανικιούρ έγινε από εκείνον…


Δεν μου αρέσει να στο λέω αλλά ΣΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ πως το το shag θα ήταν το next big thing σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά. Μάλιστ, είχαμε πείσει την Άρτεμις να το κάνει έναν χρόνο πριν! Για να δεις πώς γίνεται αυτό το κούρεμα βήμα- βήμα και να φανταστείς τον εαυτό σου “μέσα σε αυτό” κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More