Ρ. Θρασκιά: Οι διάσημοι φίλοι της στην παρουσίαση του βιβλίου της στην Αθήνα!

Μετά την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη, σειρά είχε η Αθήνα για τη Ράνια Θρασκιά και την το πρώτο της βιβλίου με τίτλο “Κοιτάω Μπροστά” από τις εκδόσεις Διόπτρα. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε χθες το απόγευμα στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου στο Golden Hall και παρουσίασε το βιβλίο της στους διάσημους φίλους της.
Από τους πρώτους που βρέθηκαν κοντά της ήταν ο σύζυγός της, αλλά και οι κουμπάροι της Μαίρη Συνατσάκη, Μύρωνας Στρατής και Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Το “παρών” έδωσαν και πολλοί φίλοι της, ανάμεσά στους οποίους ήταν η Φαίη Σκορδά, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Κρομμύδας, η Λόλα Νταϊφά, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Κορινθίου και πολλοί άλλοι.


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Αυτό το βιβλίο είναι η ιστορία μου. Και η δική σου. Και της φίλης σου. Και της κυρίας που μένει στο διπλανό διαμέρισμα από σένα. Και της γυναίκας στο ταμείο του σουπερμάρκετ. Και της πωλήτριας στο μαγαζί με τα ρούχα στη γωνία. Και του άντρα της. Και της συναδέλφου σου στη δουλειά. Και της αδελφής της. Και της Άννας. Και της Ελένης. Και της Μαρίνας. Και του Βασίλη. Και της Διονυσίας…

Και της γυναίκας που ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο. Κι εκείνης που πρόδωσε την καλύτερή της φίλη. Και της άλλης που ζει ακόμα μες στο ψέμα. Και η δική σου, που πίστεψες σε ψεύτικες υποσχέσεις γιατί ήταν ό,τι πιο όμορφο είχες ακούσει.
Αυτό το βιβλίο είναι η ιστορία όλων εμάς που αγαπάμε με πάθος, που προδοθήκαμε σκληρά, που νιώσαμε την επιθυμία της εκδίκησης να μας καίει την καρδιά, που αφεθήκαμε στον μεγάλο έρωτα χωρίς αντίσταση. Που πέσαμε, που ξανασηκωθήκαμε. Που πονέσαμε, που ζήσαμε! Που κάναμε λάθη και μάθαμε απ’ αυτά.

Που κοιτάξαμε μπροστά και βρήκαμε τον εαυτό μας. Να μας περιμένει εδώ και χρόνια να τον ανακαλύψουμε απ’ την αρχή, μέσα στις σελίδες του…
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Μαίρη Συνατσάκη, Ράνια Θρασκιά

Ράνια Θρασκιά

Ράνια Θρασκιά, Τζώνη Καλημέρης, Παναγιώτης Χατζηδάκης

Ράνια Θρασκιά, Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Έρρικα Πρεζεράκου, Μαίρη Συνατσάκη

Ζέτα Δούκα, Κώστας Κρομμύδας

Μαρία Κορινθίου

Η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της

Μαρία Κορινθίου, Χριστίνα Λαμπίρη

Μύρωνας Στρατής, Μαίρη Συνατσάκη

Λόλα Νταϊφά, Ράνια Θρασκιά

Χριστίνα Αλούπη

Παναγιώτης Χατζιδάκης, Μύρωνας Στρατής, Θέμης Γεωργαντάς, Χρήστος Χολίδης

Read More

And More