“Ράδιο Αρβύλα”: Απλά δεν υπάρχουν τα ποσοστά τηλεθέασης που “χτύπησε” η πρεμιέρα τους!

Κάναμε μαύρα μάτια να τους ξανά δούμε… Μας έσπασαν τα νεύρα από την αναμονή και την προσμονή… Εντάξει, όμως, τελικά άξιζε τον κόπο!

Η τηλεοπτική “συμμορία” από την Θεσσαλονίκη επέστρεψε δριμύτερη και ήταν στα καλύτερά της. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μας έκλεισαν χθες το βράδυ και πάλι πονηρά το μάτι και μας παρέσυραν σε ένα μοναδικό, απολαυστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της σάτιρας.

Η χθεσινή πρεμιέρα ,λοιπόν, μπορώ να σου πω λατρεμένη, πως “ναι” ήταν Η πρεμιέρα της σεζόν και ένα τηλεοπτικό ραντεβού το οποίο όλοι το περίμεναν με αγωνία…

Και όταν λέω “όλοι”, εννοώ ΟΛΟΙ! Πως λέγαμε κάποτε εμείς οι παλιότεροι, “όλοι Mega”; Ε, αυτή η Δευτέρα που μας πέρασε ήταν… “όλοι ΑΝΤ1”!

Το “Ράδιο Αρβύλα” τράβηξε αυλαία και ήταν ΟΛΟΙ εκεί για να παρακολουθήσουν την επίσημη, πρώτη της εκπομπής, η οποία πια διανύει τον 11ο τηλεοπτικό χρόνο ζωής της!

Το “Ράδιο Αρβύλα” ήρθε με τόση φόρα στους δέκτες μας που τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, τρελαίνοντας τα μηχανάκια της Nielsen.

Και για του λόγου το αληθές; Η εκπομπή σημείωσε συνολικό μέσο όρο τηλεθέασης 35,4%, ενώ στα νεανικά, δυναμικά κοινά άγγιξε το απίστευτο κι ,όμως, αληθινό 46,3%.

Μάλιστα, στα ανδρικά κοινά από 25-44 ετών η εκπομπή “πέταξε” στο 49,7%, κάνοντας τους Αντεννικούς να τρίβουν τα μάτια τους και φυσικά χαρίζοντάς τους πολλά, πολλά χαμόγελα τηλεοπτικής ευτυχίας.

Read More

And More