Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Kobe Bryant: “Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο μας”

Συγκλονισμένος είναι ο πλανήτης από τον ξαφνικό θάνατο του Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του, Gianna, ύστερα από την πρώση του ελικοπτέρου που επέβαιναν την περασμένη Κυριακή. Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του θρύλου του μπάσκετ, αφού έχασε τη ζωή του τόσο άδικα μέσα σε λίγα λεπτά. Τραγική φιγούρα είναι η σύζυγός του, Vanessa Bryant, η οποία πενθεί διπλά, καθώς έχασε σύζυγο και παιδί μαζί.

Η ίδια είναι ένα ράκος και δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη στην οικογένειά της. Ωστόσο, προσπαθεί να φαίνεται δυνατή για τα υπόλοιπα τρία παιδιά της, 17χρονη Natalia, την 3χρονη Bianka και την 7 μηνών Kapri. Πριν μερικές ώρες, η Vanessa Bryant έκανε την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ύστερα από το τραγικό γεγονός. Η σύζυγος του αδικοχαμένου θρύλου του NBA άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της βάζοντας μία των δύο αγαπημένων προσώπων της που έφυγαν από τη ζωή, στην οποία χαμογελούν και αγκαλιάζονται.

Λίγο αργότερα, η Vanessa Bryant δημοσίευσε στο timeline της μια οικογενειακή φωτογραφία από μια ευτυχισμένη στιγμή του παρελθόντος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

“Οι κόρες μου και εγώ ευχαριστούμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας στήριξαν αυτή την τρομακτική για μας περίοδο. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας που έτσι και αλλιώς τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συγκλονισμένοι από την ξαφνική απώλεια του συζύγου και εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας Κόμπι και της γλυκιάς μου Τζιάνα.

Είμαστε, επίσης, συγκλονισμένοι και για τις απώλειες των άλλων οικογενειών. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο μας. Δεν είμαι σίγουρη για το πως θα είναι ζωή πέρα από τον Κόμπι και την Τζιάνα. Απλά θα ήθελα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω”.

Σύσσωμη η οικογένεια Bryant πριν το τραγικό συμβάν.

Read More

And More