Ραλλία Χρηστίδου: «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα – Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό»

Δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εκλογές. Η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να μπει στην Βουλή με 13.461 ψήφους στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ωστόσο η ψυχολογία της όπως είναι επόμενο δεν είναι καθόλου καλή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ύστερα από την ήττα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία. Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους για 2η φορά τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτός των τειχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα» έγραψε η Ραλλία Χρηστίδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallia Christidou Official (@rallia_)

Read More

And More