Ράνια Τζίμα – Γαβριήλ Σακελαρίδης: Από στιγμή σε στιγμή έρχεται στον κόσμο η κόρη!

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό της κόρης τους. Η δημοσιογράφος του Mega, στις αρχές Αυγούστου μπήκε στο μήνα της και η κόρη της αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και η καλή του, που τον Μάη ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου, ανυπομονούν να κρατήσουν τη μικρή στην αγκαλιά τους και φυσικά τα έχουν ετοιμάσει όλα για να την υποδεχτούν.

Το παιδικό δωμάτιο σε ροζ αποχρώσεις είναι έτοιμο, ενώ η έγκυος Ράνια κατόρθωσε όλο αυτό το διάστημα να μην πάρει παραπάνω κιλά στην εγκυμοσύνη της. Η ίδια αν και πέρασε μάλιστα, δύσκολα λόγω των εξελίξεων στο Mega, είχε ευτυχώς στο πλευρό της τον Γαβριήλ που την στήριξε σε όλα.

Ο Γαβριήλ, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφμερίδας Espresso, συνοδεύει τη σύζυγό του σε όλα τα ραντεβού με τον γυναικολόγο της στο μαιευτήριο που έχει επιλέξει, ενώ διαβάζει επιμελώς βιβλία για την εγκυμοσύνη και τους πρώτους μήνες της ζωής ενός μωρού. Οι φίλοι του έχουν αρχίσει να τον πειράζουν λέγοντάς του πως θα γίνει “μάστορας στην αλλαγή πάνας”.

Read More

And More