Ράπερ Lamanif: Oι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια με την εξαφάνισή του

Το κατώφλι του αστυνομικού Μεγάρου Θεσαλλονίκης πέρασε σήμερα ο 24χρονος ράπερ Lamanif που το προηγούμενο διάστημα είχε εξαφανισθεί για αρκετές ημέρες προκαλώντας ανησυχία στους οικείους του. Ο λόγος της εξαφάνισής του είχε να κάνει με ένα ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε και που αυτό διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας του τεράστια ψυχολογική φόρτιση.

Σήμερα, ο νεαρός ράπερ αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον εκείνων που διέρρευσαν το επίμαχο βίντεο αλλά και παντός υπευθύνου.

“Το ποιος έχει αναρτήσει το βίντεο είναι υπό διερεύνηση, έχουμε στοιχεία τα οποία έχουμε καταθέσει στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Γνωρίζουμε το άτομο που προώθησε το υλικό σε τρίτους και για εκείνους που τα ανήρτησαν πρώτοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης” ανέφερε στο Live News ο δικηγόρος του ράπερ.

Λίγο μετά προβλήθηκαν και δηλώσεις του ίδιου του 24χρονου ο οποίος ανέφερε,

“Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Κινήθηκα νομικά προκειμένου ποτέ κανείς ξανά να μη βιώσει αυτό που πέρασα εγώ. Είδα ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα, ήταν δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα της”.

Read More

And More