Ραχήλ Μακρή: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό με τον γιο της! [pics]

Ραχήλ Μακρή: Δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό με τον γιο της! [pics] | tlife.gr

Μετά από αρκετό καιρό είδαμε την Ραχήλ Μακρή σε δημόσια εμφάνιση! Η δυναμική πολιτικός βρέθηκε χθες μαζί με τα παιδιά της στο θέατρο για να παρακολουθήσουν μαζί στο θέατρο Ήβη την πρεμιέρα της παράστασης «Το πιο τρελό» τριήμερο! Η Ραχήλ επέλεξε total white look, το οποίο συνδύασε με σνίκερς και πόζαρε χαμογελαστή με το γιο της στο φωτογραφικό φακό!

Πριν λίγους μήνες η πολιτικός είχε εκμυστηρευτεί τον κίνδυνο που είχε αντιμετωπίσει όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και είχε αποκαλύψει την πίστη της στο θεό αφού όχι μόνο δεν έκανε άμβλωση αλλά έταξε το παιδί στον Άγιο Εφραιμ, ο οποίος όπως είπε στη Σάσα Σταμάτη τη βοήθησε!

Διάβασε όσα είχε πει τότε στο Oh la la για το πρόβλημά στην εγκυμοσύνη της: «Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στην β επιπέδου την εξέταση, ότι υπήρχε ένα θέμα στο δεξί μέρος του εγκεφάλου του παιδιού, το οποίο ήταν απροσδιόριστο ιατρικά τι μπορεί να σημαίνει. Μου είχαν δώσει και την επιλογή ότι έπρεπε να ρίξω το παιδί. Ωστόσο, εγώ επέμενα, γιατί έχω βαθιά πίστη όπως γνωρίζεις στο Θεό και το τάξαμε στον Άγιο Εφραίμ με τον σύζυγο μου, που είναι και ο προστάτης άγιος του και είχα υποσχεθεί στον Άγιο ότι αν γεννηθεί γερό το παιδί μου θα του δώσω και το όνομα του»

 

READ more