Ραχήλ Μακρή: Βραδινή έξοδος στο party του Down Town! Φωτογραφίες

Μπορεί να επιστρέφει στα καθήκοντά της ως δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα με βαθμό διευθυντή, μετά από αίτησή της, που έκανε δεκτή ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, η Ραχήλ Μακρή όμως, βρήκε λίγο χρόνο και για ένα πέρασμα από κοσμικό event. Και έτσι αποδέχτηκε την πρόσκληση του Down Town και έδωσε το παρών στο μεγάλο party στο Hilton.
Η Ραχήλ Μακρή εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ και εντάχθηκε στο δυναμικό της Λαϊκής Ενότητας, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, για τις εθνικές εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, αλλά παραμένει στην επικαιρότητα. Μην ξεχνάς ότι τόσο εκείνη όσο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν οι δυο κυρίες της Βουλής που συζητήθηκαν όσο κανείς άλλος.

Εκείνη πάντως, εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αγαπά το lifestyle και τις λίγες και καλές επίσημες εξόδους. Πριν λίγο καιρό την είδαμε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στην παράσταση “Όλοι Ένα – Φίλα με” του Σταμάτη Κραουνάκη (δες εδώ φωτογραφίες) και τώρα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στο Galaxy Bar και ήταν ιδιαίτερα κομψή.

Read More

And More