Red Bull Hill Chasers: Οι online συμμετοχές καλύφθηκαν μέσα σε 5 μέρες… εσύ θα μείνεις εκτός κόντρας;

Η ποδηλατική αναμέτρηση καταφθάνει στις 14 Ιουνίου στις 20:30, στον Λόφο του Λυκαβηττού με … φόρα, όπως όλα δείχνουν, καθώς από την πρώτη εβδομάδα υποβολής, οι 140 online συμμετοχές καλύφθηκαν και έτσι απομένουν 44 ακόμη θέσεις διαθέσιμες την ημέρα του αγώνα. Προσοχή! Το Red Bull Hill Chasers απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου- άντρες, γυναίκες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες- από όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων (BMX, Mountain Bike, Road Cycling, Fixed Gear κ.α.).

Συγκεκριμένα, όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στη μάχη της ανηφόρας, σε αυτόν το νυχτερινό uphill sprint θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο κεντρικό parking του Λόφου, στη Γραμματεία έως τις 13:00, μία ώρα πριν την έναρξη των προκριματικών αγώνων. Ακόμη όμως και εκείνοι που έχουν διασφαλίσει τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να έρθουν στο σημείο έως τις 12:00 για την επικύρωσή της και την παραλαβή αριθμού συμμετοχής.

Για το elimination format του αγώνα σε αυτή την περίφημη διαδρομή-ανηφόρα των 300 μέτρων, θα λάβουν χώρα από τις 14:00, 46 προκριματικά sessions των 4 riders με σκοπό οι 48 ταχύτεροι διαγωνιζόμενοι να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό. Για περισσότερες πληροφορίες, tips επαγγελματιών του είδους και βίντεο από σχετικούς αγώνες στο εξωτερικό, μπες και ενημερώσου στο www.redbullhillchasers.gr .

Any Rider. Any Bike. One Hill.

Read More

And More