Ρεκόρ εισιτηρίων για το “Eclipse” στην Ελλάδα!

Ρεκόρ εισιτηρίων κάνει στη χώρα μας η “Έκλειψη” από την πρώτη κιόλας μέρα της προβολής της στις ελληνικές αίθουσες. Η ταινία φαινόμενο με τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ έκοψε 50.500 εισιτήρια με 80 κόπιες.

Το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος του “Twilight” ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έκανε μεγάλο ρεκορ πωλήσεων στη χώρα μας δείχνοντας πως πρόκειται πια, για μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Η ταινία, που είχε κατακτήσει το ελληνικό κοινό από το πρώτο μέρος φαίνεται πως αυξάνει επικίνδυνα τους θαυμαστές της και ήρθε να φέρει ολική “Έκλειψη” στα Box Office.

Η ‘Έκλειψη” έχει κάνει ήδη μεγάλο ρεκόρ και στο αμερικάνικο Βox Οffice, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια ευρώ από την πρώτη προβολή της ταινίας τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Πρόκειται για μια ταινία με δράση που θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Στο τρίτο μέρος του “Twilight” θα δούμε την Μπέλα περικυκλωμένη από τον κίνδυνο μετά από μια σειρά μυστηριωδών φόνων στο Σιάλτ και ενώ μια μοχθηρή βρικόλακας συνεχίζει την αναζήτηση της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της για τον Έντουαρντ και τη φιλία της με τον Τζέικομπ, πυροδοτώντας την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε βρικόλακες και λυκανθρώπους.

Το “Έκλειψη” είναι μια από τις καλύτερες ταινίες το φετινού καλοκαιριού που σίγουρα πρέπει να δεις.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Read More

And More