Ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων για το “Skyfall”

Η τελευταία ταινία του James Bond πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων το σαββατοκύριακο στη Βρετανία! Το “Skyfall” έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, πριν από λίγες μέρες…

Η 23η στη σειρά ταινία του θρυλικού πράκτορα 007 έκανε πωλήσεις εισιτηρίων ύψους 20,1 εκατομμυρίων λιρών από την περασμένη Παρασκευή που ξεκίνησε να προβάλλεται σε 587 κινηματογραφικές αίθουσες στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με την αντίδραση (του κοινού) απέναντι στο ‘Skyfall’ αυτό το σαββατοκύριακο, αναφέρουν οι παραγωγοί Michael G.Wilson και Barbara Broccoli. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πατρίδα του Τζέιμς Μποντ και αυτή η χρονιά είναι η 50η επέτειος (της ταινίας).

Τον θρυλικό Βρετανό κατάσκοπο υποδύεται για τρίτη φορά ο Daniel Craig ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει, για πρώτη φορά, ο Sam Mendes.

Στην ταινία, η 77χρονη βετεράνος ηθοποιός Judi Dench πρωταγωνιστεί ως αφεντικό του Bond, ενώ εμφανίζεται για πρώτη φορά ο βραβευμένος με Όσκαρ Ισπανός ηθοποιός Javier Bardem στο ρόλο του κακού με βαμμένα ξανθά τα μαλλιά του.

Φυσικά, να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στα κορίτσια του James Bond είναι και η δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου!

Σηματοδοτώντας τα 50 χρόνια από την πρώτη ταινία Dr. No”, που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο το 1962, το Skyfall έχει δεχτεί πολλές θετικές κριτικές ύστερα από τη χλιαρή υποδοχή που είχε το 2008 το Quantum of Solace.

Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου ενώ στην Ελλάδα έρχεται την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου και το ελληνικό κοινό το περιμένει με μεγάλο ενθουσιασμό.

Read More

And More