Ρέμος – Μπόσνιακ – Πανταζής: Διασκέδασαν στον Γιώργο Σαμπάνη![video,pic]

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που όμως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα φλας των παπαράτσι τους έχουν απαθανατίσει λίγες φορές σε βραδινές εξόδους τους. Ο γνωστός τραγουδιστής και η ταλαντούχα σχεδιάστρια, το βράδυ της Παρασκευής έκαναν μια εξαίρεση και  βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε με τις επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά τις παλιές και καινούργιες επιτυχίες του τραγουδιστή. Γι’ ακόμα μια φορά την παράσταση έκλεψε η Υβόννη Μπόσνιακ με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Ένα μαύρο midi φόρεμα, ένα ζευγάρι πέδιλα και το κόκκινο κραγιόν αποτέλεσαν τα όπλα της για την αυτή την βραδινή έξοδο.

Από την παρέα τους πέρασε και ο Λευτέρης Πανταζής! Ο μοναδικός Λευτέρης γνωρίζει πώς να ξεσηκώνει το κοινό και έτσι δεν θα μπορούσε να μην ανέβει στο stage και να τραγουδήσει κάποια από τα τραγούδια του. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Γιώργος Σαμπάνης κατέβηκε από τη σκηνή και έδωσε το μικρόφωνο στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος φυσικά αποδέχτηκε την πρόσκληση και τραγούδησε την νέα του επιτυχία έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του αλλά και τον φίλο του, Κώστα Πηλαδάκη.

Δες τα στιγμιότυπα:

Αντώνης Ρέμος μαζί με την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ και τον Λεύτερη Πανταζή διασκέδασαν με την ψυχή τους στον Γιώργο Σαμπάνη.

Read More

And More