Ρένα Δούρου: Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής σε μια διαφορετική συνέντευξη! (video)

Εγώ και η πολιτική. Δεν μας λες και τις καλύτερες φίλες. Σήμερα όμως το μενού της ημέρας μου είχε τη Ρένα Δούρου. Υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα. Ανέκαθεν είχα μια συγκεκριμένη εικόνα για τους πολιτικούς. Και μια απόσταση. Η πρόκληση όμως ήταν ευχάριστη! Με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εκλογών αποφασίσαμε να μιλήσουμε με μια δυναμική πολιτικό, γυναίκα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ευχάριστο.

Ανθρώπινη, χαλαρή. Ανοίξαμε λίγο την κουρτίνα του πολιτικού λόγου και κοιτάξαμε από πίσω. Μιλήσαμε για τις γυναίκες, για την καθημερινότητα, για την κανονικότητα. Για το σύντροφό της, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Είναι μαχήτρια και κάπως έτσι με δυνατή ψυχολογία βαδίζει προς την Κυριακή.

Για να είμαι ειλικρινής, κολύμπησα σε ξένα χωράφια για μένα. Και συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κάποια χωράφια που είναι κοινά για όλους. Είμαστε γυναίκες, είμαστε κανονικοί άνθρωποι και πίσω από τις επαγγελματικές ταυτότητες υπάρχουν άπειρα άλλα πράγματα να συζητήσουμε. Σας προσκαλώ στην κουβέντα μας λοιπόν για να δείτε και μια διαφορετική πλευρά μιας γυναίκας που έμαθε να σέβεται τις ήττες και να πολεμάει για τις νίκες!

Δες το βίντεο:

Read More

And More