Ρία Αντωνίου - Χρήστος Ψωμόπουλος: Ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό μετά τον σάλο των καταγγελιών

Ρία Αντωνίου – Χρήστος Ψωμόπουλος: Ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό μετά τον σάλο των καταγγελιών | tlife.gr

Κρίση ήταν τελικά και… πέρασε! Ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Ρία Αντωνίου, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν μερικές εβδομάδες, όταν το σέξι μοντέλο κατήγγειλε ότι τη βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της, φαίνεται πως είναι ξανά μαζί και άρχισαν τα ρομαντικά ταξιδάκια. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, το ερωτευμένο ζευγάρι που παραλίγο να φτάσει στις αίθουσες δικαστηρίων για να λύσει τις διαφορές του, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, όχι μόνο αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά δείχνουν να έχουν αφήσει για πάντα πίσω τους ό,τι για λίγο τους χώρισε, κάνοντας ρομαντικές αποδράσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα, την περασμένη βδομάδα την πέρασαν μαζί στο Άμστερνταμ, με τον γνωστό επιχειρηματία να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη ολλανδική πρωτεύουσα. Μια παγκόσμια διοργάνωση ISE με ηλεκτρονικά συστήματα και εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας για επιχειρήσεις, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Ρία Αντωνίου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο! | tlife.gr

Ο Έλληνας επιχειρηματίας αποφάσισε να συνδυάσει το επαγγελματικό αυτό ταξίδι με διασκέδαση, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του και ξανθιά καλλονή Ρία Αντωνίου. Παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας, ο Χρήστος πάντα έβρισκε χρόνο να τον αφιερώσει στη σχέση του και οι δυο τους απόλαυσαν αμέτρητες βόλτες σε μερικά από τα πιο όμορφα και γραφικά σημεία της πόλης. Πάντως, όσον αφορά τη μήνυση που κατέθεσε το μοντέλο εις βάρος του συντρόφου της, την απέσυρε και το όλο θέμα είναι… σαν να μην έγινε ποτέ! Οι δυο τους επέστρεψαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την απόφαση να σώσουν τον έρωτά τους!

READ more