Ριφιφί στο Ψυχικό: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος κατηγορούμενος

Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 58χρονος για την υπόθεση του ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό. Ο θεατρικός παραγωγός και σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη.

Ο 58χρονος έφτασε στο κτήριο 9, την Παρασκευή το πρωί, συνοδεία αστυνομικών, στην απολογία του δήλωσε παντελώς αθώος για το ριφιφί στις θυρίδες της τράπεζας στο Ψυχικό και επισήμανε το γεγονός πως το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε, δεν ανήκει μόνο σε αυτόν, αλλά σε ακόμα δυο άτομα, την ιδιοκτήτρια της θυρίδας και σε ένα ακόμα άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Διάβασε εδώ: Ριφιφί στο Ψυχικό – Τέτα Καμπουρέλη: Στην Εισαγγελία μαζί με τον γιο της, Παναγιώτη, για κατάθεση

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα μέτρα προφύλαξης που φέρεται να ελάμβανε όταν επισκεπτόταν την τράπεζα, λέγοντας ότι φοράει πολύ συχνά καπέλο και λόγω της πανδημίας ελάμβανε προστατευτικά μέτρα.

“Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου.

Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα”, φέρεται να ανέφερε.

Σχετικά με το dna που εντοπίστηκε στο εσωτερικό μιας εκ των θυρίδων, υποστήριξε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσε να έχει “μεταφερθεί”. “Πιθανολογώ ότι το γενετικό υλικό θα μπορούσε να έχει βρεθεί στην κασετίνα, όταν η ιδιοκτήτριά της την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι. Και εγώ και άλλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο τραπέζι”, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες.

 

 

Read More

And More