Ριφιφί στο Ψυχικό – Τέτα Καμπουρέλη: Στην Εισαγγελία μαζί με τον γιο της, Παναγιώτη, για κατάθεση

Στην Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι η Τέτα Καμπουρέλη, συνοδευόμενη από τον γιο της, Παναγιώτη Γκουρούση, προκειμένου να δώσει κατάθεση για το ριφιφί στο Ψυχικό.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο 58χρονος σύζυγός της.

Η γνωστή αισθητικός υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι ο σύζυγός της είναι αθώος.

Λίγη ώρα μετά, και ο 58χρονος έφτασε στο κτήριο 9, συνοδεία αστυνομικών, για να καταθέσει στον ανακριτή πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο θα υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με τη παραβίαση των τεσσάρων θυρίδων. 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, θα επιχειρήσει να αντικρούσει το βασικό στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία σε βάρος του και αφορά στο γενετικό του υλικό που εντοπίστηκε σε μία από τις θυρίδες. Για το λόγο αυτό αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Η πλευρά του 58χρονου φέρεται να υποστηρίζει ότι το dna του, εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων και αφού έλαβε παράταση προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή. Ο 58χρονος, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται ότι την ενοχή του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More