Rihanna: Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού της από τον Hassan Jameel!

Σαν βόμβα έσκασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η είδηση του χωρισμού της Rihanna από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της Hassan Jameel, αφού οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο δισεκατομμυριούχος σύντροφό της αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους απογοητεύοντας έτσι τους fans της εκρηκτικής star.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση στο διαδίκτυο πολλοί έκαναν λόγο για απιστία, ωστόσο ένα δημοσίευμα στο People ήρθε να αλλάξει όσα είχαμε κατά νου. Η Rihanna και ο Hassan Jameel δεν χώρισαν επειδή μπήκε ανάμεσά τους τρίτο πρόσωπο αλλά επειδή κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να ταιριάξουν τις ζωές τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε διαφορετικά προγράμματα και συνεπώς διαφορετικές ζωές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν μία ισορροπία. «Οι ζωές τους ήταν πολύ διαφορετικές και ήταν αρκετά δύσκολο να συντηρήσουν μία σωστή και υγιή σχέση», ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Η Rihanna και ο Hassan Jameel μπορεί να χρειάστηκαν τρία χρόνια για να καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, όμως πλέον είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον/την σύντροφο που επιθυμούν!

Read More

And More