Ρίκι Μάρτιν: Περνά στην αντεπίθεση και μηνύει τον ανιψιό του για εκβιασμό – Πόσα εκατομμύρια ζητάει

Δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για τον Ρίκι Μάρτιν, καθώς  ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, ισχυρίστηκε δημόσια ότι είχε ερωτική σχέση με τον θείο του με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν πως ο Πορτορικανός δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο μηνυτής του Ρίκι Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσεγια κατηγορούσε τον διάσημο καλλιτέχνη για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή, αφού ολοκληρώθηκε η ακρόαση στο δικαστήριο και όπως μετέδωσε το TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Ένα μήνα μετά λοιπόν, ο Ρίκι Μάρτιν περνάει στην αντεπίθεση, καθώς ο «βασιλιάς της λάτιν ποπ» κατέθεσε χθες μήνυση κατά του αρχικού κατήγορου και του ζητά 20 εκατομμύρια δολάρια για το έγκλημα της εκβίασης.

Στην αγωγή που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο του Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο αναφέρεται ότι η φήμη του τραγουδιστή έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα εξαιτίας της αβάσιμης κατηγορίας που είχε διατυπώσει πριν από μερικούς μήνες ο Dennis Yadiel Sanchez εναντίον του, στην οποία κατηγορούσε τον Μάρτιν ότι είχε επτάμηνη σχέση και ότι είχε διαπράξει αιμομιξία σε μια προσπάθεια να παρηγορήσει τον συγγενή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το TMZ, στην αγωγή του ο Ρίκι Μάρτιν υποστηρίζει ότι μετά την απόρριψη της υπόθεσης αφού το Δικαστήριο απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του, ο Dennis συνέχισε τη συνεχή παρενόχληση προς τον Ρίκι, καθώς του έστειλε διάφορα μηνύματα στο Instagram στα οποία απειλεί να «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του» αν ο τραγουδιστής δεν του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την ίδια μήνυση, ο Πορτορικανός σούπερ σταρ λάμβανε τουλάχιστον 10 μηνύματα την ημέρα στο Instagram για τουλάχιστον τέσσερις μήνες και υποστηρίζει ότι όποιος γράφει τέτοια μηνύματα είναι σαφώς «προβληματικό άτομο».

Read More

And More