Ρίκι Μάρτιν: Τέλος η αγωνία με την υπόθεση αιμομιξίας – Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για κακοποίηση

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για τον Ρίκι Μάρτιν, καθώς ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον θείο του με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν πως ο Πορτορικανός δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο μηνυτής του Ρίκι Μάρτιν, όπως έγινε γνωστό, δεν είναι άλλος από τον 21χρονο ανιψιό του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες. Ο Σάντσες κατηγορεί τον Μάρτιν για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή, αφού ολοκληρώθηκε η ακρόαση στο δικαστήριο και όπως μετέδωσε το TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Η νομική ομάδα του τραγουδιστή ανέφερε ότι: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε μία φωτογραφία με την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Read More

And More