Ριμπολόβλεφ: Ο Ρώσος Ωνάσης στο Σκορπιό για πρώτη φορά με τη σύντροφό του!

Ο Ρώσος κροίσος που αγόρασε τον Σκορπιό απολαμβάνει τις διακοπές του στο Ιόνιο. Δεν υπάρχει καλοκαίρι που ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ να μην επισκέφτηκε τον επίγειο παράδεισό του, είτε μόνος, είτε με τις κόρες του Κάτια και Άννα, είτε, όπως πολύ πρόσφατα με τη σύντροφό του, το γνωστό μοντέλο και φωτογράφο Ντάρια Στρόκους. Η εμφάνισή του στη Λευκάδα με τη σύντροφό του ξάφνιασε ευχάριστα την τοπική κοινωνία που περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη των εργασιών της επένδυσής του, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο “βασιλιάς της ποτάσας”, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala, παρέα με μέλη της οικογένειας του, κάποιους φίλους και την 27χρονη σύντροφό του έφτασε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στον αερολιμένα του Ακτίου στα μέσα Ιουνίου. Από εκεί μετέβη στον Σκορπιό με ελικόπτερο, ενώ η θαλαμηγός “Anna” τον περίμενε ήδη στο νησί από τα μέσα Μαΐου, έτοιμη για εξορμήσεις στο μεγανήσι, στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Ο Ρώσος Ωνάσης δεν θα μπορούσε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να παραλείψει τη λευκάδα, όπου επισκέυτηκε και το γνωστό εστιατόριο “Μηνάς”, το οποίο φημίζεται για το φρέσκο ψάρι του. Πολλοί ήταν οι ντόπιοι που αναγνωρίζοντάς τον κατά τη βόλτα του στο Νυδρί κοντά στο άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση έσπευσαν να τον χαιρετήσουν για όσα έχει κάνει για την τοπική κοινωνία.

Οι διακοπές του Ρώσου μεγιστάνα στο Σκορπιό περιλαμβάνουν κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Ξυπνάει νωρίς, κάνει τζόκινγκ, κολυμπάει και φροντίζει να επισκέπτεται προσωπικά, έστω και για λίγο, τους χώρους όπου έχουν ξεκινήσει εργασίες.

Read More

And More